Sunday, November 28, 2010

2
Little Secrets

Nice Song, Great Voice

Sewaktu sibuk b'stalker di facebook, tetiba mata t'paut pada suatu video yang membuatkan diri ini terasa ingin m'klik (skema giler ayat) ~lalalaaaa =P

Ada lar video seorang budak nie menyanyi. Aku rasa dia bukan penyanyi kot. Saje kan menyanyi2 then post kat youtube ala bagai. Tapi yang aku suka, suara dia teramat lar sedap (macam makan eskrem cornetto.. Nyum3). Lirik pon boleh tahan, but tiada kaitan dengan diri ini k...

Korang dengar lar sendiri. Malas nak citer panjang-panjang. Nak sambung stadi pulak (sila jangan percaya ayat ini). Then sila lar komen =)


Thaqif - Kemana Kau Menghilangkan Diri

video

Mengapa kau melarikan dirimu
Ku rasa sayu
Ku ingin kau disampingku
Seperti waktu dahulu

Kemana kau menghilangkan dirimu
Ku rasa rindu
Ku mencarimu
Di singgah sana

(chorus)
Dan aku
Hilang tempat bermanja
Kau pula
Bersuka ria

Kemana kau menghilangkan diri
Ku yang mencari
Manakah janji dan sumpah setiamu
Yang kau berikan padaku

Apakah kesalahanku padamu
Dan juga tingkahlaku ku itu
Sehingga kau menghilangkan dirimu
Dan aku kehilangan mu

(ulang chorus)

Tolonglah kembali ke pangkuanku
Ku ingin bersamamu
Seperti waktu dahulu
Kita berdua gembira


P/S : tak dapat b'karok kat luar pon, b'karOk dengan rOommates dalam bilik pun jadi. Jimat duit... hahaha~ terbaik! ^_^

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

2 comments:

[*Miera^Coklet*] said...

weyh.. aku xreti gna ang punya chatb0x.. ssh aku nk letak link..
anyway aku nk bg taw yg aku tag nma ang utk c0ntest.. s0, sila ke bl0g aku yer...

fakhruru said...

lor, snang jer.. ok2, dh wat dh pon
btw, tq ^_^ 1st time nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru