Thursday, December 20, 2012

16
Little Secrets

Segmen Blogwalking Rilex Cool


klik banner untuk join

Kenapa perlu BLOGWALKING? Blog + Walking = Jalan-Jalan Blog = Tinggalkan Jejak.. Hahaha!! (-.-)"
  • Nak sebarkan kepada semua rakyat jelata yang kita pun ada beLog (^__^)v
  • Nak suruh semua rakyat jelata follow + like Fan Page kite (^__^)v
  • Nak jadi beLogger AWESOME like FizGraphic + LyssaFaizureen + CikEpal + Fendy MenulisMenconteng dll. (^__^)v
  • Lastly but not least, nak tambah kenalan beLogger di dunia beLog (^__^)v

Fendy suruh ceritera sedikit.. Nie sedikit kan? Tak lebih daripada 100 patah perkataan tue.. Hehehe!! =P  Btw, saya like Fan Page Kongsi Apa Saja by using Fan Page beLog FakhRuru.. Ok, done!

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

16 comments:

Fendy said...

terima kasih join...

Fakhruru said...

@Fendy
same2 kasih ^^

Nurrul said...

WALKING HERE.. COOL DUDE ! ! :")
Salam perkenalan..

http://youismysoul.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

Fakhruru said...

@Nurrul
thanks.. slm pknln jgk ^^

Robiatul Adawwiyyah said...

datang follow sini..dri segmen yang sama...
http://pesanancinta.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

Ejal aus said...

dari segmen yang sama
dah follow dah jangan
lupa follow blog kita lak

http://ejalaus.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

Kelana Cinta said...

Dari segmen yang sama....

Nadhirah Noor Khan said...

Follower ke 305. Mind follow me back? :)
Btw happpy blogging! :D

http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

Lyene_Syazleene said...

Dari segmen sama . Done follow u , follow back please .. Btw , cantik blog .. :)

http://diarybudak-2.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

yana aina said...

BW dari segmen sama ^^

http://www.nazlyizan.my/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

Shazreena Shukri said...

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

Cik Pensil said...

Hai dari segemen fendy juga , jemput ke blog yah =D

Jom blogwalking dengan list yg telah disediakan di blog Fendy ! hehe

http://cikpensil.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

Pelengkap Rusuk Kiri said...

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

fatin amalina husna said...

salam kenal!!
singgah dari segmen yg sama..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

lania assina said...

done follow.dari segmen yang sama:')
http://ayamgorengmemangsedapla.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

j.e.h.a.n. said...

jari-jari merayap kesini & follow

dari segmen yg sama
http://jarikudiy.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru