Monday, December 17, 2012

4
Little Secrets

Photo Contest: Be Yourself! by Hanna Nabiella


Kali ini nak try cuba test lagi masuk contest anjuran beLogger, yg diberi nama "Photo Contest: Be Yourself! by Hanna Nabiella".. Dekat mana jumpa segmen nie? Sila lar follow beLog cik adik Emas Putih *adik lar sebab saya tua setahun*  Suke sebab ada jer contest/segmen yg dia join & menarik hati saya nak sama-sama menyemak.. Hahahha!! *ini bukan pujian, tapi betul-betul*

Ok, dah melalut.. Ajom tengok + join segmen Photo Contest ini -->

klik banner untuk join

Saya like FanPage Hanna by using my beLog FakhRuru FanPage yek.. Tak ape kan? Hohoho!! So, all syarat dah settle! Gambar yang dipertaruhkan adalah -->


Amacam? Hahahaha!! Ok, dah! Hope tuan empunya Photo Contest suke 1000x (^__^)v *ayat gedix*  Lastly, sila bantu saya dengan click --> SINI

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

4 comments:

Hanna Nabiella said...

woooo~ smart2 ! haha.. xD
btw, thnks alot yew sudi join contest nie ^^

Fakhruru said...

@Hanna Nabiella
hohoho!! thanks jgk sbb anjurkn contest nie ^^

mailey jayley said...

Smart bro ! ! btw , BW time ! ! Mailey dr segmen blogwalking Emas putih datang jalan2 kt sini ! ! Follow pun done ! Jum singgah kat blog yang tak seberapa nie okay http://aries-pinky.blogspot.com/

Fakhruru said...

@mailey jayley
hohoho!! thanks Mailey Jayley!! dh BW, nice one! keep it up k!! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru