Thursday, August 18, 2011

5
Little Secrets

Subhanallah!

Subhanallah! Hanya itu dapat saya ucapkan sekarang ini.. Huhuhu~ T__T  Ingat tak lagi post saya tentang one of my friends yg telah kembali ke rahmatullah disebabkan mati lemas? Kalau tak sila review dulu post tersebut di SINI T__T

Beberapa minit yg lepas, arwah telah datang menziarahi saya dalam mimpi.. Subhanallah! Memang kejadian yg berlaku masih segar di ingatan ini.. Terus saya on9 & cuba berkongsi ceritera ini dengan korang-korang semua..

Arwah datang dengan senyuman di wajahnya & wajahnya sangat berseri-seri.. Ketika itu, saya yakin bahawa saya bukan lagi berada dalam keadaan separa sedar, tapi fully sedar sebab pada saat itu, ketika saya melihat wajah arwah, saya yakin bahawa dalam realitinya arwah telah tiada lagi.. Huhuhu~ T__T

Terus saya salam & memeluk arwah erat-erat sambil berkata "Adha, maafkan aku"... Arwah hanya berkata "Tak apa" berulang-ulang kali.. Terus saya terjaga dengan tiba-tiba, terkesima sebentar & rasa ingin menangis.. Subhanallah! Huhuhu~ T__T

Tapi hati ini sangat lega.. Mungkin disebabkan saya tidak sempat untuk berjumpa dengan arwah di dunia realiti sebelum ajal mautnya, perancangan kami ingin berjumpa yg tak jadi-jadi, maka dia datang dalam mimpi.. Subhanallah! T__T

"TERIMA KASIH SAHABAT"


P/S : apa yg berlaku pasti ada hikmah disebaliknya.. Huhuhu~ T__T

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

5 comments:

Ruwaida Azizan said...

al fatihah untuk arwah..
aku pun terkilan sebab tak jumpa dia
kita rancang tapi Allah dah tentukan yg terbaik..
semoga arwah ditempatkan dalam kalangan orang yg beriman.
amin

Fakhruru said...

amin...

Bazilah said...

ru..meremang aku bace. insyaallah kawan ko tu tenang roh die. doa je untuk die lebih tenang k. alfatihah

Fakhruru said...

amin.. alfatihah...

charityamal said...

subhanallah...semoga rohnya dicucuri rahmat illahi..
akak ada baca entry tuh 2-3 hari pas ruru post..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru