Tuesday, May 1, 2012

2
Little Secrets

Borong Sakan Last Minit

Assalamua'laikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang*


Fuhhh~ Legaaa~ (_ _!!  Sempat juga semalam menghabiskan Baucer Buku 1 Malaysia (BB1M) yg masih tinggal RM100.. Dah lama kot terperuk macam pekasam sebab tak tahu nak beli apa.. I am not the type yg baca-baca novel or watevaa sangat.. Memandangkan semalam last day penggunaan BB1M, terasa kalut + b'serabut semacam pikir nak beli apa.. Hohoho~ (_ _!!

Pada mulanya b'semangat nak pergi ke Pesta Buku Antarabangsa PWTC sebab nak habiskan BB1M.. Ada macam TERbaca entah di mana yg dekat situ boleh guna BB1M.. So, after class pergi lar merempit b'sama sorang rakan lagi ke PWTC.. Nak ke sana pun sebab nak guna BB1M tue beli novel apa entah yg abg pesan *baik kan ada adik seperti saya ini* (_ _!!

Sampai jer sana terus down sekejap.. Tanya kedai nie, boleh tak guna BB1M.. TIDAK! Tanya kedai sana pula, TIDAK! Tanya kedai situ pula, TIDAK! Arghhhh!! Tekanan sekejap >.<  Terasa macam nak burn jer BB1M tue, padan muka saya! (_ _!!  Last-last member suruh balik cepat pergi Pekan Buku UM.. No choice, tak sampai 15 minit di PWTC, terus merempit dgn Jengking Merah bak kilat balik UM, takut tak sempat (_ _!!

Sampai-sampai tunggu apa lagi, sejam juga lar berada dlm Pekan Buku UM tue memilih barang nak habiskan Baucer Buku RM100 tue.. Lastly total kesemua barang RM100.40.. Akak cashier tue belanja 40 sen.. Hehehe~ Terima kasih akak! (^__^)v  Hasil tangkapan ikan adalah seperti berikut :-

2 buku tulis UM
2 gam UHU
1 highlight kuning
2 marker OHP
3 pen
2 pensil
3 pen warna
1 Pemadam
1 Stick notes
1 Gunting
1Puncher
1 Salotape
1 Double sided
1 Fail
5 paket kertas warna
1 paker kertas A4 print
1 bekas map pins
1 paket binding stationery
1 Tack-It (getah lekat)
1 kotak reinforcement rings 

Entah apa barang yg saya sambar pun tak tahu, hentam ambil jer.. Kegunaan utk masa depan katanya (_ _!!  Sangat letih tahap langit ke tujuh semalam (_ _!!

"SOMETIMES A LITTLE SMALL TALK CAN TAKE YOU BIG PLACES IN YOUR HEART"

P/S : perlu menjadualkan diri dgn baik~

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

2 comments:

Kyra Hizrina said...

woaaa, byknyaa shoppingg. heheh :D

awk ni belajar dkt UM ke?




Update! : Share Laaa Tipss Utk Junior Uni !

Fakhruru said...

@Kyra Hizrina
hehehe~ yup, UM.. nape?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru