Friday, April 15, 2011

4
Little Secrets

Pensel, Pen & Kertas

Oyeahhh!! *sambil melompat-lompat keriangan* Saat-saat yang ditunggu telah tiba, hari ini adalah last kelas.. Bukan last kelas selama-lamanya, tapi last kelas untuk semester 4 kali ini.. Harap maklum ^^

Perghhhh!! Tak sangka, dah 4 semester telah berlalu, terasa macam dah lama dah belajar *bila mau habis* huhuhu~ so, masih lagi tinggal 4 semester, sebelum saya bergelar pelajar post graduate.. Cewahhhh!! ^^

Seperti biasa lar, sebelum nak habis semester, mesti lar akan ada final exam kan.. 2 weeks more before my final exam *excited di situ* Kalau rasa nervous ala bagai tue, normal lar kan.. Tapi saya malas nak b'nervous-nervous nie, benda yang memang WAJIB dihadapi.. So be prepare jer lar.. Kalau cukup preparation semua, everything gonna be alright, right? =)

Semester kali ini, start exam awal, tapi habisnya pula nak hujung-hujung jugak.. Haishhhh~ Nape lar tak habis jer awai juga.. Boleh lar nak kaco-kaco orang yang habis lewat.. Hahahah~ *giler niat jahat* =P

26 April --> English for Academic Purpose
29 April --> Bahasa Jerman Lanjutan I
03 Mei --> Teaching of Listening & Speaking Skills
04 Mei --> Asas Pentaksiran Dalam Pembelajaran
10 Mei --> Penilaian & Pemilihan Bahan Pengajaran

5 subjek jer? Hahahaha!! Perghhhhh~ korang ingat senang ker? (_ _!! Kena bertungkus lumus lar kali ini, carry marks kurang memuaskan.. Huhuhu~ (_ _!! Pape pun, saya harap sangat-sangat, yang semester kali ini result masih dalam peningkatan.. Tak kisah lar nak naik 0.1 pun, asalkan naik, sebab dari semester 1-3 alhamdulillah dapat maintain peningkatan.. Huhu~ (_ _!!

WISH EVERYONE ALL THE BEST
KITA JUMPA DI GELANGGANG PEPERIKSAAN
\(^__^)/


P/S : 5 hari nie nak relax-relax + enjoy-enjoy, the day after that baru study ^^

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

4 comments:

tfa_purpleclover said...

all the best!

Fakhruru said...

danke sehr tfa

| cik azeya | said...

bahasa jerman lanjutan.. cool seyy. gud luck! ;D

Fakhruru said...

thanks cik azeya~ (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru