Saturday, April 2, 2011

4
Little Secrets

Entry Khas 3

Berapa banyak entry khas lar nak buat.. Haishhhh~ Lantak lar, blog saya, bukan blog anda.. Hehehe~ =P

Okay, entry nie pendek jer & ditujukan khas untuk kakak saya yang tomei lagi baik *sila jangan percaya statement ini* kak IZZAH.. Sangat tomei lar hadiah bufday nie, macam saya.. Erkkk!? (_ _!! Dengan ucapan ---->

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK

see, kan saya dah cakap.. Tomei kan?
dengan ini saya meletakkan nama DODURU ^^

my anak sekarang, KURIKURU dah ada kawan sekarang
KURIKURU sangat hepi bersama DODURU
Thanks kak Izzah =)


P/S : harap kasih sayang KURIKURU terhadap saya tak berubah.. Huhuhu~ (_ _!!

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

4 comments:

izzahyus0f said...

welcome....doduru??mn ko dpt nama tu...yeeahahhha kurikuru dah ade kawan..sgt menarik..tb2 rasa comei plak bnde alah tu..k jaga elok2 tau...payah akak menjahitnye..muahhahahaha

Fakhruru said...

hehehe~ pnat perah otak nk cari nama dia... akak jhit ker? pandai ker? hahahaha~ =P

izzahyus0f said...

ye la..jgn pandang ku sblh mata..hahahha penat tau akak menjahitnye....jahit dlm mimpi .....hahaa

Fakhruru said...

erkkk.. hahahaha!! pndng akk xb'mata.. hohohoho~ =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru