Friday, March 25, 2011

0
Little Secrets

Berbelon Berudara Berpanas

Tarikh : 20/03/2011
Masa : 8am - 3pm
Tempat : Putrajaya
Ahli : Payed, Farah, Bazilalala, Cik Jiha, Hanim KK7, Fakir IPBA & Tapaq (pakwe Bazilalala)


Perghhhhh! Ceritera sudah seminggu basi, baru nak stori mori.. Hohoho~ Farah Khan pon sudah lama membuat entry pasai ini punya belon besar-besar ^^ Saya? Bila ada mOod nak menaip dan berkongsi, baru lar best mengarang esei =P

Okay... Event nie pon dah lama berlangsung, starting 17 March until 20 March.. Memang time saya pergi nie, dah masuk last day lar.. Hahaha~ Ramai orang? Tak perlu kata apa-apa *macam lirik lagu ape yek?* =D

Walaupun pada mulanya tak terasa nak pergi, tertanya-tanya "tengok belon jer.. best ker?" Tapi bila dah pergi ramai-ramai, memang happening lar.. Sedeynya tak sempat untuk menaiki belon panas gergasi nie *menangis hentak kaki* Dah open just for 300 pengunjung terawal jer, konpem lar kami-kami yang sampai around 9 ++ nie tak dapat lar der.. Mesti dah ada pengunjung yang dah terpacak tyme-tyme subuh (_ _!!

Dengan penuh kepasrahan terutama sekali Farah Khan, kami pun menaik kan semangat dengan menaiki belon jugak.. Cecite~ Cecite~ Belon Tanah & Belon Air.. Hehehe~ Malas nak berceloteh panjang, sila skrol untuk melihat gambar-gambar di bawah sahaja ^^

2 hari sakit bahu kena himpit dengan Payed (_ _!!


Macam-macam lagi lar permainan yang ada, tapi malangnya kami tak main semua.. Hanya banyak berjalan-jalan + bermakan-makan + bergambar-gambar + berpeluh-peluh (_ _!!

Pape pun, ich habe viel SpaƟ gehabt... Tahun depan jom ramai-ramai terjah lagi belon panas ini *ada lagi ker?* Harap boleh naik belon gergasi tinggi-tinggi ^^


P/S : Pengalaman itu paling berharga dalam hidup ^^

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru