Wednesday, March 30, 2011

2
Little Secrets

Lat Kampung Boy Sebuah Muzikal

Tarikh : 29 March 2011
Tempat : Istana Budaya
Peserta : Ruru, Payed, Farah & kak Ruby

Tumbs up kepada semua pelakon-pelakon teater Lat Kampung Boy Sebuah Muzikal arahan Hans Isaac & Harith Iskander... Terbaik dari ladang!! Siyesly, tak tau bagaimana saya nak ungkapkan betapa gempak + best teater nie.. Hanya orang yang pergi menonton sahaja tahu perasaan ini, kan? Kan? hohoho~ (^_^)/ *riak dapat pergi tengok*


Kehadiran kami pada malam tue memang terbaik sebab Dato' Lat pun datang tengok juga.. Teater Lat Kampung Boy Sebuah Muzikal ini berkisarkan tentang kehidupan sebenar Dato' Lat dulu-dulu.. Walaupun diubahsuai dengan penambahan elemen-elemen muzikal + komedi, ceritanya tetap menarik =)

Siyesly, inilah kali pertama saya senyum selama 2 jam ++ tanpa henti.. Dari awal cerita hinggalah penamatnya.. Sangat sakit muka ini kalau nak senyum dah selepas ini.. Hohoho~ ^^ *bukan nak hiperbola, tapi kisah benar*

Akhirnya Farah Khan dapat menemui idolanya, AWIE secara LIVE.. Bukan sahaja berjumpa, malah dapat autograf & bergambar lagi.. Hohoho~ Tahniah Farah Khan.. Sah sebulan Farah Khan mimpi Awie lepas nie (_ _!!


& saya tak tau macam mana nak ungkapkan juga jutaan terima kasih yang tak terhingga kepada Payed.. Kalau boleh, pergilah awak ambik pisau & belah dada saya nie. Di hati saya terukir "TERIMA KASIH" *jangan ambil pisau buat betoi-betoi pulak* (_ _!! Tanpa dia, konpem saya tak akan merasai semua benda ini.. *sambil menyapu air mata*

Sebab-sebab saya berasa sangat hepi semalam *hilang stres sekejap*
- 1st time saya menjejakkan kaki di Istana Budaya *ye ker?*
- it was my birthday gift from my bestie, Payed (^_^)
- cerita-cerita muzikal adalah favourite saya sangat-sanagt *nak cari citer muzikal lain pula*
- geram sangat-sangat tengok pelakon-pelakon menari *nak menari jugak*
- tak keluarkan langsung duit beli tiket.. Payed yang bayar.. Hahahaha!! *gelak jahat*


Okay, enough merapu merapan.. Hohoho~ Kenangan ini saya tidak akan lupa sampai bila-bila, insyaALLAH... Thanks kak Ruby sebab belanja nasi lemak MAPLE =).. Hope next tyme boleh tengok teater muzikal lagi.. Sesapa yang nak ajak saya, please roger me okay ^^


P/S : Do what u love, love what u do~ =)

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

2 comments:

tfa_purpleclover said...

nak tengok gakk!!

Fakhruru said...

hahaha~ boley2, smpai 5 april
sdiakn det yg byk k =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru