Saturday, September 7, 2013

7
Little Secrets

Segmen Sabtu by Emas Putih & Dedeq

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

click banner to join

TOPUP MAXIS! (^___^)v

Tarikh Tamat : 08 Sept 2013 , 11:59pm (24 Jam Sahaja)

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^____^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

7 comments:

deno said...

dtg dari segmen emas putih bw sini^^

Yumida Huda said...

selamat bersegmen
nnti yumida nak join jugak la

done isi tabung Nuffnang kat sini...selamat menabung :)

Kenit Cinonet said...

jogging pagi dari segmen yg sama :)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/09/segmen-sabtu-by-emas-putih-dedeq.html

Wan Tsania said...

Slamat bersegmen ;)
tSania dtg dr segmen yg sama

http://wantsania.blogspot.com/2013/09/segmen-sabtu-by-emas-putih-dedeq.html

pha is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama...
good luck..

AyuInsYiraH said...

salam....ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen sempena UPSR....tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-sabtu-by-emas-putih-dedeq.html

Nur Aljawahir Kamashah said...

Jom join Giveaway ini , Alja jugak adalah salah seorang sponsor untuk Gieaway ini , Jom support reramai , Syarat senang teramat dan hadiah pun best ^_^

Ada Shawl , Topup RM 10 , Button Badge Blogger , Earing , Hadiah Misteri , Mp3 Player , Naturgo Mask .

http://www.cahayapermata.my/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html

Tarikh Tamat pun dah nak semakin hampir , jd cepat-2 joinn ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru