Sunday, April 11, 2010

2
Little Secrets

Hari Tidak Selalunya Cerah

Sedar xsedar, skrang nie aku dh msuk study week, xm plak mnggu dpn 19hb dh start.. Tp bkn itu yg mnakutkan aku skrang nie, tp hnya satu.. Dptkah aku ambk xm..?? huhu~ T_T

The problem is aku skrang msih lgi xdpt slip pprksaan krna ada mslah dgn aku nyer akaun pngajian.. Dlm akaun aku msih bhutang, tp aku dh byar.. Mslh yg dtg nie smuanya krna kcuaian aku sndri.. huhuhu~ T_T

Tnggal 11/2/2010 aku dh g byr yuran pngajian kt CIMB Bank, mmndangkan kt Bank Islam xada data aku as German student with education.. Jdi tpksa lar g CIMB Bank.. Klu byar kt CIMB Bank, slip pmbyran tue plak kna g antr kt bndhari UM as bkti pmbyran.. Ada bkti tue bru diorang leh kemaskini akaun aku.. Tp ari tue aku xingt nk g straigh tO pjbat bndahari UM.. Lma2 skit tue, bru sdar yg kna antar slip pmbyran.. Malangnya, aku tlah mnghlangkan slip pmbyran tsbut.. Jdi akaun aku xdpt d kmsknikan smpai skrang krna aku xada bkti pmbyran.. huhu~ T_T

Tp aku dh g CIMB Bank, antr surat kt manger dia mntak blik slip pmbyran tsbut.. Skit atinya mla2 diorng bgi hlang srat yg aku antr tue, tpksa lar aku antr blik kt diorng.. Hmpehh!! Bzir msa aku kt ctue dah.. Then skrang aku tgh tnggu slip pmbyran aku dr CIMB Bank.. Due date utk aku ambik slip pprksaan adalah 15hb, skrang dh 11hb.. Tp aku msih lgi mnunggu slip pmbyran aku dri CIMB Bank.. Arghhhhhhhhhhhhhh!! Smpat ker..?? huhu~ T_T

Sedih gla dgn kcuaian aku nie.. Tp xper, mnusia blajar drp kslpan.. Ya ALLAH, tlong lar hmbamu nie... Hrap sgt ada miracle yg blaku sblm 15hb mncul.. huhu~ amin~~ T_T


JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

2 comments:

kakyang said...

amin3...miracle slalu je jd kt aku...so x mustahil akn jd bnda yg sm kt ko kan....doa byk2...

fakhruru said...

hohohoho!
alhmdllah, mrcle dh jdi dh
ak dh dpt slip pprksaan
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru