Wednesday, July 31, 2013

31
Little Secrets

Topup Giveaway by FakhRuru

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


beLog FakhRuru mengajak korang-korang para beLogger utk memeriahkan lagi "Topup Giveaway by FakhRuru".. Memandangkan ada sedikit rezeki lebih, 2x TOPUP RM5 akan diberikan kepada mereka-mereka yg bertuah dgn bantuan Random.org.. Malah kita juga dapat BW sesama sendiri! (^___^)v

Due Date - 31 Julai 2013, 11.59pm

Giveaway yg sangat-sangat simple.. Korang-korang hanya perlu ikut syarat-syarat yg berikut -->

  • CLICK link di bawah sehingga habis loading (jujur di bulan Ramadan)
  • BUAT satu entri "Topup Giveaway by FakhRuru" & LETAK banner di atas yg di backlinkkan ke entri ini
  • TINGGAL URL entri korang-korang di ruangan komen entri ini

Done! Senang jer kan.. Harap-harap giveaway ini mendapat sambutan yg menggalakkan.. Selamat menjoinkan diri korang-korang! (^___^)v

SENARAI PESERTA
  1. http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  2. http://www.paly.my/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  3. http://currentemotion.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  4. http://eyradzuhairah.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  5. http://theywalkinmyway.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  6. http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  7. http://akuainkausiapa.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  8. http://ikalib.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  9. http://www.cikfie.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  10. http://superpilotwoman-atiqah.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  11. http://dayangnorfatimah.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru-31-julai-2013.html
  12. http://arnilala.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  13. http://lipspinkluvie.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  14. http://ainahananinonino.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  15. http://tengku-boyz.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  16. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  17. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  18. http://ierahluvie.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhrur.html
  19. http://www.syuhadasalleh.my/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  20. http://www.ciksiti.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  21. http://azizmas.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  22. http://umikasum.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  23. http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  24. http://segmensection.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  25. http://annamammamia.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  26. http://uaredifferent.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  27. http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  28. http://colourfulofainilife.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html
  29. http://rsitisyafiqahsyahmah.blogspot.com/2013/07/topup-giveaway-by-fakhruru.html

Salam Ramadan 1434 Hijrah
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Tuesday, July 30, 2013

2
Little Secrets

Misiku Kuza - Episode 13 (Akhir)

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Selamat Menonton!



Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Saturday, July 27, 2013

3
Little Secrets

Kampung Girl - Episode 03

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Click to Watch!



Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Friday, July 26, 2013

1
Little Secrets

COMEL! 9 Kanak-Kanak VS. Puasa

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Satu video Ramadan daripada Maxis yg saya rasa sangat-sangat sweet + comel.. Telatah kanak-kanak apabila berdepan dgn dugaan makanan yg sangat-sangat menarik hanya di depan mata diorang.. Boleh pulak berdiskusi dulu nak makan ker tak.. Hahaha!! Nak tahu apa yg terjadi, saksikanlah sendiri! (^___^)v


Telatah kanak-kanak yg mencerminkan nilai-nilai murni yg relevan utk diamalkan bukan sahaja di bulan Ramadan, malah pada bila-bila masa sahaja.. Kita yg dewasa ini, tepuklah dada, tanyalah iman! (^___^)v

Salam Ramadan 1434 Hijrah
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Wednesday, July 24, 2013

11
Little Secrets

Rezeki! Jumpa Duit Raya 2 Tahun Lepas

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Nak dijadikan cerita, satu hari tu saya selongkar lar almari pakaian.. Entah kenapa datang mood nak selongkar ala bagai.. Dengan harapan akan terjumpa sesuatu.. Belek punya belek, terus harapan menjadi kenyataan! Terjumpa benda alah ini -->


4 sampul raya 2 tahun lepas punya.. Ingatkan sampul kosong jer, rupa-rupanya, rezeki mencurah-curah ke ladang gandum.. Alhamdulillah! *gaya Shila Rusly dlm Ketuk-Ketuk Ramadan*

Itu yg best nie didalam kita memerlukan, kita terjumpa dgn apa yg kita perlukan.. Lepas nie nak selit lagi lar kat mana-mana pula, pastu buat-buat lupa.. Tapi jgn lupa terus lar, naya tak dapat apa-apa di kemudian hari.. Hohoho!! (^___^)v

Salam Ramadan 1434 Hijrah
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

P/S:macam nak buat giveaway lar, tapi ada ker yg nak join ek?

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Tuesday, July 23, 2013

0
Little Secrets

Misiku Kuza - Episode 12

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Selamat Menonton!



Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

8
Little Secrets

Cara Mudah Asingkan Kuning Telur

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Hai semua! Salam Ramadan chef ucapkan kpd semua para beLogger yg singgah RuruLicious Corner nie! Harap yg berpuasa tue, puasa cukup-cukup ye! Jangan noty-noty! =P

Dah Ramadan nie, Syawal pula bakal mendatang. Dekat-dekat Syawal nie uolss-uolss semua mesti sibuk nak buat biskut raya ala bagai, kan.. Termasuklah Chef! Ahakz! =P Tapi sorry ye, hari nie Chef bukan nak kongsi resepi-resepi biskut raya dgn uolss ye.. Resepi biskut raya Chef kemudian hari.. Chef just nak kongsikan dgn uolss semua tips utk asingkan kuning telur.. Lihat video di bawah!



Hah! AWESOME, kan? Sangat menarik & kreatif! Chef pun tak terpikir nak buat macam nie! Dapat idea nak buat biskut-biskut raya nanti.. Hohoho!! So, selamat mengasingkan kuning telur ye uolss! (^___^)v

Salam Ramadan 1434 Hijrah
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Sunday, July 21, 2013

3
Little Secrets

Lagu Raya Versi Avril Lavigne

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Gila AWESOME orang yg edit video nie!
Nampak macam real si Avril Lavigne menyanyi lagu raya!

Salam Ramadan 1434 Hijrah
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

2
Little Secrets

Artis Korea Running Man Ucap Selamat Berpuasa

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


"Selamat ber...pua...saa"
Hahaha!! Comel pula KJK nie cakap Melayu!
Mesti bersusah-payah nak pronounce dengan betul ^^

Salam Ramadan 1434 Hijrah
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^____^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Saturday, July 20, 2013

1
Little Secrets

Kampung Girl - Episode 02

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Click to Watch!



Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

0
Little Secrets

Kampung Girl - Episode 01

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Clik to Watch!



Happy beLogging daripada beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

0
Little Secrets

TONTON Drama Bersiri "Kampung Girl"

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Kisah bermula apabila Ashraf Khairi, 28 tahun, anak bongsu pasangan ahli perniagaan, Tuan Shahir dan Puan Mazlin cuba dijodohkan dengan sepupunya sendiri, Ainnur Azmi, 25 tahun, seorang gadis kampung yang pada anggapannya tidak bekerja dan hanya menghabiskan masa dengan ayam itik di kampung. Jiwa Ashraf mula memberontak. Dia mula mengatur strategi dengan menyibukkan diri di pejabat untuk memprotes dan menangguhkan hasrat ibubapanya.

Sejak kecil lagi Ashraf memang tidak menyukai Ainnur. Hanya kata cacian dan kutukan sahaja yang keluar dari mulut Ashraf bila bersama Ainnur. Ainnur yang berasa tercabar dengan ejekan Ashraf telah menerima pinangan dari Puan Mazlin. Dia ingin mengajar Ashraf yang sombong dan bongkak itu.

Identiti Ainnur yang belajar hingga keluar negara dan bekerja sebagai cikgu Bahasa Inggeris dirahsiakan dari pengetahuan Ashraf. Ainnur ingin Ashraf jatuh cinta pada budak kampung yang dikatakan kolot dan tiada pendidikan. Dia berpakat dengan bakal mentuanya, Puan Mazlin.

Ainnur dan Ashraf berjaya dinikahkan dan persandingan akan dibuat kemudian. Pada malam pengantin, rahsia Ainnur yang berpendidikan diketahui juga. Ashraf terlihat gambar graduasi Ainnur di luar negara. Dia berasa tertipu dan diperbodohkan oleh Ainnur. Bencinya bertambah terhadap Ainnur dan selama sebulan dia tidak mempedulikan isterinya itu. Ainnur mengajar di Pulau Pinang manakala Ashraf bekerja di Kuala Lumpur. Teman serumah Ainnur menasihatkan Ainnur untuk memikat hati Ashraf. Pelbagai usaha dilakukan oleh Ainnur namun ego Ashraf terlalu tinggi.

Adaptasi dari novel popular oleh penulis Umi Kalsom (Karya Seni), Kampung Girl dibintangi oleh Akim Ahmad, Nad Zainal, Emma Maembong, Syafiq Kyle, Hilal Azman, Emma Akma, Fikhree Bakar, Ramona Zam Zam, Anne Abdullah, Reen Rahim dan Ramli Salleh.

| EPISODE LIST |

Episode 03
Episode 04
Episode 05
Episode 06
Episode 07
Episode 08
Episode 09
Episode 10
Episode 11
Episode 12
Episode 13 (Akhir)

Happy beLogging daripada beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^____^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

3
Little Secrets

Segmen ERAZ FADLI bersama Twitter @erazfadli

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen ERAZ FADLI bersama Twitter  @erazfadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua terutama kepada pengguna Twitter..  Segmen ini akan bermula pukul 11:00 Pagi Sabtu - 20 Julai 2013 hingga 3.00 Petang Rabu - 24 Julai 2013 sahaja..

Tanda penghargaan bagi yang join Segmen ERAZ FADLI bersama Twitter @erazfadli ini, DUA blogger yang bertuah akan mendapat Top-Up RM 5.. Pemilihan melalui Mr. Random.org..

Syarat : -
  1. PALING PENTING Follow Twitter ERAZ FADLI
  2. Jika berminat, boleh follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  3. Buat tajuk entri Segmen ERAZ FADLI bersama Twitter @erazfadli..
  4. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada
blogger MiaLiana..


Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

6
Little Secrets

Tamat Sudah Pengajian Selama 6 Tahun

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Pejam celik pejam celik, akhirnya cukup sudah pengajian saya sepanjang 6 tahun dalam Ijazah Sarjana Muda Bahasa & Linguistik Bahasa Jerman dengan Pendidikan di IPG Kampus Bahasa Antarabangsa, Lembah Pantai.. Perghhh!! Dah macam buat medic dah sampai 6 tahun.. Huhuhu~ (-___-)"

the place where i spend my 6 years life

Imbas kembali, start tahun 2007.. 2 tahun foundation + 4 tahun degree.. Fuhh! Lama betul rasanya belajar.. Member-member dah ramai dah yg kerja, dah ramai dah yg bergaji.. Saya? Sabor jer lar.. Ini keluar kalau tak jadi cikgu, tak tau nak kata apa lar.. Bazir jer belajar 6 tahun kalau macam tue.. Hohoho!


Posting? Mm.. Saya apply area-area kL & Selangor.. Tetapi sekarang rasa macam menyesal lar pulak apply area-area sana atas sebab-sebab tertentu.. Haishhh! Nak buat macam mana.. Menyesal dahulu pendapatan, menyesal kemudian tidak berguna.. So sekarang, tawakal jer lar.. Dapat mana-mana pun kita terjah. Janji dapat berbakti utk anak-anak bangsa... Cewahhh!! =P

Korang-korang, doakan yg terbaik utk saya yek! (^___^)v

Handsome tak cikgu Fakhrul? =P

Salam Ramadan 1434 Hijrah
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^____^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Thursday, July 18, 2013

3
Little Secrets

HANGAT! Graduan IPG Harus Sedia Bekerja Dalam Bidang Lain!

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Pendapat Seorang Hamba Allah Kepada PM

P/S: Saya nak kerja apa nanti kalau betul-betul jadi macam nie? (-___-)"

Salam Ramadan 1434 Hijrah
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

4
Little Secrets

Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!
click banner to join

contest mega raua Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!
RM60.00 (^___^)v

Tamat - 5 Ogos 2013, jam 11.59pm

Hadiah-hadiah yang bakal dimenangi
  • Tempat pertama – Wang tunai RM500
  • Tempat Kedua – Wang tunai RM300
  • Tempat Ketiga – Wang Tunai RM100
  • Tempat Keempat – Topup/ Wang Tunai RM50
  • Tempat Kelima – Topup/ Wang Tunai RM30
  • Tempat Keenam – Topup/ Wang Tunai RM20
  • Tempat Ketujuh Hingga Ke 16 – Topup/ Wang Tunai RM10
  • 50 Pemenang Bertuah x Topup/ Wang Tunai RM10
Jumlah Hadiah RM1,500 dimana seramai 66 orang layak memenangi hadiah berupa wang tunai atau topup


JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

8
Little Secrets

7 Senarai Biskut Raya FakhRuru

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Puasa pun baru 10 Ramadan, dah fikir nak buat biskut raya apa.. Hahaha!! Well, ini namanya berfikiran jauh.. Bersedia dengan sebarang kemungkinan (^___^)v

Setelah membuat audition terhadap setiap resepi di internet, maka tesenarailah 7 finalist terhangat yg dapat memikat hati saya.. Calon-calonnya adalah -->

Biskut Sarang Semut

Vanilla Cupcake

Nutella Cookie Cup

Apam Polkadot

Almond London

Popia Goreng Nestum Cheese Powder

Kek Coklat Lapis Cheese

Hah! Amacam? AWESOME tak? Nampak terliur pula tengok makanan kat atas nie! Astafirullah! Dugaan di bulan puasa.. Kuatkan iman ye korang-korang.. Hohoho!!

InsyaAllah, 7 finalist ini akan menjadi biskut raya saya tahun 2013 nie! Cewahhh!! Mood tak sabar pula nak pergi jahanamkan dapur rumah nie.. Hohoho!! =P InsyaAllah, kalau ada yg dah siap, saya akan kongsikan resepi dgn korang-korang yek dalam RuruLicious Corner.. Nantikan! (^___^)v

Salam 10 Ramadan 1434 Hijrah
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Wednesday, July 17, 2013

0
Little Secrets

Misiku Kuza - Episode 11

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Selamat Menonton!



Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Wednesday, July 3, 2013

3
Little Secrets

Running Man Bakal Menggegarkan Malaysia!

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


RUNNING MAN! Salah satu South Korean Variety Show yg sangat popular di Malaysia! Pastinya ramai  orang di luar sana yg meminati rancangan ini! Kepada peminat tegar Running Man, korang-korang bakal menyaksikan sendiri selebriti-selebriti Running Man di Malaysia!

Perlu diingatkan hanya 4 orang ahli Running Man iaitu Haha, Seok Jin, Gary & Jong Kook sahaja yg akan hadir pada 7 September ini. Pembeli tiket turut sama akan mendapat hadiah ekslusif seperti di bawah:-
Pakej Premium RM689
Hi5 & Sesi Autograf
Beg Kertas RM edisi terhad
Poster RM edisi terhad

Pakej VIP RM469.00
Beg Kertas RM edisi terhad
Poster RM edisi terhad
Cabutan Bertuah – 20 Peminat berpeluang menghadiri Sidang Media

Pakej RM369.00
Beg Kertas RM edisi terhad
Poster RM edisi terhad

Pakej RM269.00
Beg Kertas RM edisi terhad
Poster RM edisi terhad

Pakej RM169
Poster RM edisi terhad

Kepada yg mampu, jangan lepaskan peluang AWESOME ini! Siapa tahu, mungkin korang-korang bakal selebriti Running Man seterusnya?! Ahakz! *tangan di bahu, mata pandang atas* =P

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

4
Little Secrets

Hadiah Entri Daripada beLogger AWESOME!

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Selama seminggu ++ berpuasa internet di atas sebab-sebab tertentu, akhirnya dapat juga online.. Feeling AWESOME happy! Hohoho!! (^___^)v Dan pastinya ramai yg tertunggu-tunggu kemunculan entri beLog FakhRuru! Betul tak? Feeling-feeling retis gitue.. Ahakz! (-__-)" Saya pun sesangat merindui utk terjah-menerjah entri para beLogger yg lain.. Rasanya dah macam setahun tak baca entri korang-korang.. Huhuhu~

Dan yg best + AWESOMEnya, start je BW hari nie, terus dapat hadiah entri daripada seorang beLogger AWESOME.. Nak tahu siapakah beLogger AWESOME tue? Sekejap lagi saya bongkarkan misteri itu yek.. Baca entri ini sampai habis dulu.. Hohoho!! (^___^)v

BW jer tadi, ternampak satu tajuk entri beLogger AWESOME tue yg menarik perhatian saya - "Blogger KACAK & STYLO Penyumbang Traffic Tertinggi Bulanan Ke Blog (RAHSIA)".. Rahsia lar dulu, nanti kantoi siapakah beLogger AWESOME tue.. Hohoho!! Tertarik dgn tajuk entri tue, terus klik & terjah!

Baca jer entri beLogger AWESOME tue, terus hati nie berbunga-bunga + tersipu-sipu malu kucing.. Kenapakah? Sebab entri tue ditujukan khas utk beLog FakhRuru.. Ahakz! Blushing~ =P

Jadi, siapakah beLogger AWESOME yg sudi hadiahkan entri utk beLog FakhRuru tue? Jeng! Jeng! Jeng! Memperkenalkan beLogger AWESOME - Zamani Abe!

click banner to terjah!

Thanks a lot to beLogger Zamani Abe sebab kerana dia, traffic ke beLog FakhRuru menaik secara mendadak & follower pun bertambah.. Korang-korang, jom ramai-ramai terjah beLogger Zamani Abe nie because he is just AWESOME as the way he is! (^___^)v

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

P/S: ketawa dgn tajuk entri Zam =)

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru