Wednesday, June 26, 2013

4
Little Secrets

FINAL MasterChef Selebriti Malaysia 2 - Episode 40

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


AKHIR (SAJIAN SEHANGAT BINTANG)

Sajian Sehangat Bintang kali ini menyaksikan dua finalis berentap merebut takhta juara MasterChef Selebriti Malaysia Musim Ke-2. Dengan cabaran yang getir dan keadaan sekeliling yang penuh tekanan, mereka berdua harus menyediakan 3 set hidangan untuk tetamu-tetamu VVIP. Hidangan milik siapakah yang hangat kali ini? Saksikan!

Click to Watch!

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

0
Little Secrets

MasterChef Selebriti Malaysia 2 - Episode 39

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


SEPARUH AKHIR (SAJIAH SEHANGAT BINTANG)

Tiga selebriti bakal bertarung di pusingan separuh akhir untuk berentap di medan akhir. Cabaran kali ini bukan sahaja bergantung pada rasa hidangan mereka, idea dan konsep hidangan juga dititikberatkan. Siapakah dua finalis yang akan mara ke sajian sehangat bintang? Saksikan!

Click to Watch!

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Tuesday, June 25, 2013

3
Little Secrets

Syura atau Celina? Siapakah Bakal Juara MasterChef Selebriti Malaysia Musim 2?

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

"Bila Dapur Jadi Panas, Watak Lain Jadi Jelas"

Penyingkiran Che Ta pada episod lepas telah meletakkan Celina & Syura di peringkat akhir MasterChef Selebriti Malaysia Musim ke-2.. Masing-masing mempunyai gaya, kelebihan dan kemahiran masakan yg tersendiri..

Siapakah mereka? Jom kenali 2 finalist MasterChef Selebriti Malaysia 2 dengan lebih dekat!

SYURA


Umur : 27 tahun
Asal : Johor
Pekerjaan : Penyanyi
Hidangan Kegemaran : Masakan Melayu/Jepun
Facebook : https://www.facebook.com/syura.honeyii
Twitter : -
Instagram : Syura_mommy_honey

Tidak kira ibu sendiri mahupun ibu mertua, bagi Syura, kedua-dua mereka merupakan sumber inspirasi baginya untuk memasak dan memasuki MasterChef Selebriti Malaysia musim ini. Syura pernah memasak mi segera sehingga hangus! Ternyata salah satu pengalaman pahitnya dalam masakan.
Wajah Chef Jo yang sentiasa tenang menjadikannya chef pilihan Syura. Wajahnya yang tenang itu juga membuatkan Syura memasak dan menyediakan hidangan dengan tenang. Sekiranya diberi peluang, Syura ingin menyediakan hidangan buat peminatnya. Sambil menggembirakan mereka, Syura dapat mengeratkan lagi hubungannya bersama peminat.
Syura juga ingin membuka sebuah restoran dan juga ingin membuat kemunculan semula dengan menerbitkan album terbaru sekiranya menjadi Juara MasterChef Selebriti Malaysia.


CELINA KHOR


Umur : 34 tahun
Asal : Melaka
Pekerjaan : Pengacara TV
Hidangan Kegemaran : Masakan Barat, Cina, Nyonya, dan Itali
Facebook : www.facebook.com/celina3r
Twitter : tiada
Instagram : @celina3r

Rasa cinta Celina kepada dunia masakan dan Gordon Ramsay menjadi sumber inspirai kerana beliau merupakan seorang chef yang berbakat, semangat beliau dalam dunia masakan dan juga kerana beliau seorang pengusaha restoran yang berjaya. Celina mula belajar memasak sejak beliau berpindah masuk ke dalam kondo yang dilengkapi dengan dapur yang sempurna. 
Beliau masak berdasarkan apa yang beliau suka makan dan juga disebabkan keinginannya sendiri untuk menikmati makanan yang segar, sihat, dan lazat. Disamping itu, Celina pernah gagal membuat kek sebanyak tiga kali sebelum berjaya menyediakan sebiji kek yang sempurna untuk pertama kalinya.
Gordon Ramsay adalah chef pilihannya kerana beliau merupakan seorang yang ghairah dalam perihal makanan, percaya kepada hidangan yang hebat dan juga kerana beliau merupakan seorang pengusaha restoran yang berjaya.
Celina ingin menyediakan hidangan untuk kenalan rapat dan juga keluarganya yang sentiasa jujur dengan rasa masakan Celina serta disebabkan kerana mereka selalu memberi dorongan untuk Celina meneruskan kecemerlangan dalam dunia masakan.
Ia semestinya hebat sekiranya Celina dapat melakukan perkara berikut seperti mempelajari masakan Perancis di French Cullinary School (Le Cordon Bleu), membuka restorannya sendiri, mengendalikan kelas masakan kepada mereka yang berkeinginan untuk belajar memasak, dan juga menerbitkan buku masakannya sendiri.

Siapakah Yang Bakal Ditakhtakan Juara MasterChef Selebriti Malaysia 2?
Semuanya Akan Terjawab Pada Malam Ini!
Saksikan!

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

5
Little Secrets

Segmen Bloglist Julai Blog Paly

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

click banner to join

24 Jun sampai 27 Jun @ 11:59 malam

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Monday, June 24, 2013

0
Little Secrets

MasterChef Selebriti Malaysia 2 - Episode 38

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


UJIAN SUKU AKHIR III & PENYINGKIRAN

Cabaran terakhir di Ujian suku akhir ini membuatkan 4 selebriti teruja kerana hanya 3 orang yang akan melangkah ke minggu akhir. Masing-masing berlumba-lumba untuk memenangi hati juri. Markah di ujian suku akhir akan dikumpul dan menentukan siapakah yang patut meninggalkan masterchef buat selamanya. Siapakah yang layak ke peringkat akhir nanti? Saksikan!

Click to Watch!

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

1
Little Secrets

MasterChef Selebriti Malaysia 2 - Episode 37

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


UJIAN SUKU AKHIR II

Ujian suku akhir 2 dibuka dengan cabaran-cabaran yang menakutkan. Mereka terpaksa berdepan dengan tugasan yang di luar jangkaan. Namun, mereka sedaya upaya melakukan yang terbaik untuk terus bertahan di Masterchef. Tekanan makin memuncak, masing-masing mempersembahkan makanan yang unik dan kreatif. Siapakah yang menyerlah kali ini? Saksikan!

Click to Watch!


Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Saturday, June 22, 2013

6
Little Secrets

Lelaki Berjanggut & Bermisai Awet Muda

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Ada segelintir yg menyatakan lelaki menyimpan janggut & misai akan kelihatan lebih muda drpd usia sebenar. Meski kajian mengenainya belum dpt disahkan namun jika dilihat secara rambang ia ada benarnya.

Tahukah korang-korang kebanyakan selebriti Hollywood yang menyimpan janggut & misai berjaya menyembunyikan usia sebenar? Nama-nama seperti George Clooney, Ben Affleck dan Bradley Cooper kelihatan 10 tahun lebih muda daripada usia sebenar mereka.

Selain kekal awet muda, kebaikan menyimpang janggut & misai dpt menghindarkan diri daripada penyakit. Ayuh kita lihat antara kebaikannya:

Perlindungan daripada cahaya matahari
Janggut dikatakan mampu menghindari diri daripada terkena kanser kulit. Hal ini terbukti apabila para penyelidik berpendapat janggut dan misai yg rata boleh melindungi kulit dari sinaran UV berbahaya. 

Mencegah lelah
Pesakit lelah senang jatuh sakit apabila terdedah kpd kawasan berhabuk. Oleh kerana itu, misai yg tumbuh di sekitar bawah hidung boleh menghindarkan habuk tersebut dari memasuki rongga hidung.

Lambatkan proses penuaan
Nah, rerambut yg terdapat di kulit wajah mampu menyimpan lembapan, membuatkan kulit sentiasa lembap. Dgn lembapan tersebut, kulit akan kelihatan muda & berkeadaan baik. Namun lelaki pastikan janggut & misai anda dijaga dgn kemas dan rapi.

Melawan batuk
Tahukah anda janggut yg tumbuh lebat di sekitar kawasan dagu & leher mampu menaikkan suhu leher? Ia sekali gus dapat mencegah jangkitan selesema. 

Menghalang ruam di muka
Ruam sering diakibatkan oleh kaedah mencukur yg tdk dibuat dgn berhati-hati. Bagi mengelakkan berlakunya masalah tersebut, adalah lebih elok utk menyimpan janggut sahaja seterusnya menyelesaikan masalah ruam di muka.

see?! saya nampak muda kan dgn janggut tue! hehe!! =P

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Thursday, June 20, 2013

6
Little Secrets

Segmen Topup 3 Hari Bersama AkuBahrain

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

http://www.akubahrain.com/2013/06/segmen-topup-3-hari-bersama-akubahrain.html
click banner to join

Jom join Segmen Topup dari akubahrain.com kali ke-2
Segmen ini akan berlangsung selama 3 hari sahaja mulai pada jam ini.
TAMAT pada pukul 11.59 malam bertarikh 22 Jun 2013.

SYARAT-SYARAT :
(SILA BACA DENGAN TELITI!)

(1) Follow blog akubahrain.com termasuk Google +
(2) Buat entry bertajuk "Segmen Topup 3 Hari Bersama akubahrain"
(3) Wajib Copy dan paste Code html Yang telah  disediakan Oleh akubahrain.com pada entry korang

Tutorial Copy paste kod html




(4) Wajib klik di sini [jujur] --> SINI, SINI dan SINI
(5) Letakkan url entry korang di blog ini --> akubahrain.com


HADIAH :
Cabutan Bertuah
RM5 x 6

SELAMAT MENYERTAI SEGMEN!

Happy beLogging from beLOg FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Wednesday, June 19, 2013

4
Little Secrets

MasterChef Selebriti Malaysia 2 - Episode 36

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


UJIAN SUKU AKHIR SATU

Debaran minggu suku akhir kian terasa. Hanya beberapa langkah sahaja lagi untuk mereka ke garisan penamat. Pastinya cabaran kali ini agak berbeza daripada minggu sebelumnya kerana peringkat ini, misi juri adalah untuk mencari satu Juara. Siapakah yang mampu bertahan hingga ke penamat? Saksikan!

Click to Watch!


Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

4
Little Secrets

MasterChef Selebriti Malaysia 2 - Episode 35

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


CABARAN SAJIAN LUAR

Hanya 2 orang sahaja ahli pasukan untuk cabaran luar terakhir kali ini. Dapatkah mereka bekerjasama dan menumpukan sepenuh perhatian kepada masakan mereka? Apakah pula tugasan yang menanti mereka ? Saksikan cabaran kali ini yang bertempat di sebuah tempat penginapan yang agak berprestij di ibukota!

Click to Watch!


Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Tuesday, June 18, 2013

2
Little Secrets

MasterChef Selebriti Malaysia 2 - Episode 34

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


UJIAN KEMAHIRAN + PENYINGKIRAN

Cabaran kali ini mereka harus bekerjasama dengan hidupan laut yang begitu popular. Mereka harus mengaplikasikan kemahiran mereka untuk terus bertahan di sini. Mungkinkah kesilapan yang dilakukan membuat salah seorang daripada mereka kecewa di akhirnya? Saksikan debarannya!

Click to Watch!


Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

1
Little Secrets

MasterChef Selebriti Malaysia 2 - Episode 33

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


PETI SAJI MISTERI + UJIAN CIPTA RASA

Minggu demi minggu berlalu, kini hanya tinggal 5 orang selebriti yang akan berjuang untuk merebut takhta juara masterchef. Setiap cabaran semakin getir dan sukar. Masing-masing berusaha memasak yang terbaik untuk menyelamatkan diri daripada penyingkiran. Masakan siapakah yang kurang memuaskan hati juri? Saksikan!

Click to Watch!

| WEBSITE |
| EPISODE LIST |

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Sunday, June 16, 2013

13
Little Secrets

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 16 Jun 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.



Hanya 4 langkah mudah diperlukan :


  • Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com

  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.



Pemilihan pemenang :

  • 10 blog akan dipilih melalui random.org

  • Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com

  • URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.

tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join!

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Saturday, June 15, 2013

1
Little Secrets

Segmen Menang Topup By Fizgraphic

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

click banner to join!

HADIAH AWESOME MENANTI KORANG-KORANG!

TOPUP BERJUMLAH RM100 BAKAL DIAGIHKAN!

JOM JOIN!

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Friday, June 14, 2013

6
Little Secrets

Cuti-Cuti Sarawak | Part 4 (Final)

Assalamualaikum  (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Hari terakhir di Kuching, Sarawak diteruskan.. Aktiviti pertama of course lar breakfast dulu.. Makanan wajib yg telah saya jatuh cinta pada hari pertama utk dijadikan santapan pagi adalah MEE KOLOK.. Mestilah di kedai sOodap hari pertama kitorang pergi tue (^___^)v

siap ada FB page lagi.. ko hader?!

Then, apa lagi! SHOPPING! (^___^)v Tak ingat nama tempat apa.. Tapi ala-ala Petaling Street camtu lar.. Dekat-dekat dgn Waterfront.. Saya of course benda wajib mencari --> KEK LAPIS/BATIK SARAWAK.. 

Macam-macam jenis ada sehingga tak tahu nak pilih yg mana.. Ada Ombak Rindu lar, Oreo lar, Sisik Ikan lar, Puncak Kasih, Cheese etc.. Huhu~ Semua jenis saya rasa sebelum pilih nak beli yg mana.. Kenyang sakan lar dekat situ.. Hahaha!! =P Dan ini lar mangsanya -->


Dah penat shopping sakan, pergi mengisi perut.. Memandangkan masa ada banyak lagi sebelum flight kitorang jam 6.45pm, kitorang cadang singgah sekejap dekat Muzium Sarawak.. Hanya mengisi masa kosong yg ada..


Then, bergeraklah kitorang menuju ke Airport Kuching utk berangkat pulang.. Sampai KLIA dalam jam 8.30pm ++ juga lar.. Puas! Memang AWESOME memori lar sepanjang 4 hari 3 malam berada di Kuching, Sarawak nie.. 1st time in my life katanya! Hohoho!! (^___^)v

Apa-apa pun, thanks a lot to my dearest friends yg sudi menjadi peneman Cuti-Cuti Sarawak! InsyaAllah, next time kita terjah Sabah pula yek, amin.. Hohoho!! (^___^)v Tschüss!

Cuti-Cuti Sarawak | Part 4

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Thursday, June 13, 2013

7
Little Secrets

Misiku Kuza - Episode 06

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Selamat Menonton!



Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Wednesday, June 12, 2013

6
Little Secrets

MasterChef Selebriti Malaysia 2 - Episode 32

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


UJIAN SAJIAN PANTAS + PENYINGKIRAN

Pasukan yang kalah terpaksa berdepan dengan cabaran yang akan menentukan kedudukan mereka di dapur Masterchef. Sekali lagi mereka diuji dengan cabaran yang getir, memasak makanan yang begitu popular di bazar ramadhan. Dapatkah mereka menterjemahkan kemahiran mereka kali ini? Siapa pula yang tersingkir? Saksikan!

Click to Watch!


happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

1
Little Secrets

MasterChef Selebriti Malaysia 2 - Episode 31

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


CABARAN SAJIAN LUAR

Cabaran sajian luar kali ini amat mengujakan kerana bertempat di salah sebuah lokasi ‘sifu’ kulinari. Cabaran yang diterima semakin getir dengan hanya 3 ahli sahaja dalam setiap pasukan. Pelbagai karenah dapat dilihat dan dirasai. Pasukan manakah yang ternyata mampu memikat selera semua tetamu kali ini? Saksikan!

Click to Watch!


happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

0
Little Secrets

MasterChef Selebriti Malaysia 2 - Episode 30

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


CABARAN SAJIAN PANTAS + PENYINGKIRAN

Empat peserta dengan hidangan yang kurang memuaskan semalam harus bersaing di pusingan penyingkiran. Mereka harus membuktikan yang hidangan mereka kali ini betul-betul layak untu terus kekal di Masterchef. Aroma hidangan manakah yang berjaya dan aroma hidangan siapakah yang terpaksa mengaku kalah? Saksikan!

Click to Watch!


Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Tuesday, June 11, 2013

8
Little Secrets

Cuti-Cuti Sarawak | Part 3

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Hari ketiga di Kuching, Sarawak pun bermula iaitu dengan menghabiskan masa sehari suntuk di Kampung Budaya Sarawak.. Rasanya kalau pelancong yg datang Sarawak, tempat inilah yg PASTI + WAJIB dilawati, termasuklah kami berempat (^___^)v Kalau nak tahu info lebih lanjut, klik --> SINI

dah macam warga asing dgn pasport ala bagai nie (-___-)"

Kitorang datang tue timing yg elok sangat sebab lagi beberapa minit ada persembahan budaya Sarawak.. Apa lagi, excited lar.. Hohoho!! Tarian-tarian Sarawak yg dipersembahkan memang AWESOME! Saya kan love dancing! (^___^)v

 
 

End of performance tue, dapat lar juga naik pentas menari sama-sama.. Terasa best sangat di situ.. Dah lama tak menari, walaupun sekejap jer, tapi puas! (^___^)v

Then, mula lar perjalanan kitorang mengembara mengelilingi Kampung Budaya Sarawak.. Berjam-jam juga lar nak explore semua dalam tue + panas terik lagi.. Hohoho! Macam-macam ada - melawat rumah Iban, Ulu, Bidayuh, Panjang, main sumpit dll.


Dah puas semua menjelajah, of course lar perut dah kelaparan.. Pergi makan dekat luar Kampung Budaya Sarawak, ada kedai makan-makan tepi pantai katanya..


Then, gerak lar pulang.. Bye bye Kampung Budaya Sarawak! See you again when I see you! (^___^)v Odw balik nak singgah pantai diorang-diorang nie.. Nak mandi pantai katanya.. Saya konfem lar tidak, mana bawa baju spare pun.. Sampai jer pantai, mandi pun tidak.. Photoshoot jer jadinya.. Hahahaha!! =P


Malamnya, kitorang bersemangat nak mengayuh basikal yg 4 orang boleh kayuh sama-sama tue.. Malam sebelum nie kitorang ada nampak satu family naik benda alah nie.. Sebab tue malam tue kitorang pergi tanya + mencari kedai yg sewa basikal tue.. Akhirnya, jumpa juga! Excited bukan main semua orang (^____^)v


Yg bestnya, tuan kedai tue orang Jerman.. Apa lagi, speaking Jerman lar jawabnya.. Bangga! Bangga! Hohoho!! Kitorang naik sejam lar, tapi tak ingat pula berapa harganya.. Puas lar sejam pun, pusing-pusing Waterfront.. Rasa macam drive kereta pun ada, tapi penat lar nak mengayuh (-___-)"

Last night di Kuching, Sarawak memang enjoy puas-puas lar.. Balik hotel, terus semua kecundang.. Hohoho!! Tunggu next entri hari ke-4 pula.. Tschüss! (^___^)v

Cuti-Cuti Sarawak | Part 3

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru