Thursday, January 31, 2013

14
Little Secrets

7 Jenis Makanan Penurunan Darah Tinggi

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Tua ataupun muda, penyakit darah tinggi tidak mengenal usia.. Bagi yg belum mengalaminya, ada cara utk mencegah ia daripada berlaku.. Tetapi bagi yg sedang mengalaminya, jgn risau! Kekalkan pemakanan ini utk menurunkan kadar tekanan..

BAYAM
  • Sumber Magnesium yg sangat baik. Mampu melindungi korang-korang daripada penyakit jantung & sekaligus mengurangkan tekanan darah. Malah, kandungan folat di dlm bayam dapat melindungi tubuh daripada homosistein yg menghasilkan bahan kimia berbahaya (^__^)v

BIJI BUNGA MATAHARI
  • Kuaci! Kandungan magnesium yg sangat tinggi & mengandungi pitosterol yg dapat mengurangkan kadar kolesterol dlm tubuh. Kolesterol tinggi menyebabkan tekanan darah tinggi kerana penyumbatan salur darah. Pastikan korang-korang makan kuaci segar yg tidak ditambah garam/diproses terlebih dahulu (^__^)v

KACANG-KACANGAN
  • Kacang tanah! Badam! Kacang Merah! Semuanya mempunyai kandungan magnesium & potassium yg tinggi. Khasiat ini terbukti cukup efektif dalam menurunkan tekanan darah tinggi (^__^)v

PISANG
  • Mengandungi kalium & serat yg tinggi yg bermanfaat mencegah penyakit jantung. Penyelidikan terbukti menunjukkan sebiji kacang sehari cukup utk membantu mencegah darah tinggi. Sedap pun sedap! (^__^)v

KACANG SOYA
  • Kandungan isoflavonnya yg sangat bermanfaat bagi kesihatan tubuh badan. Dapat mengurangkan kolesterol dan menurunkan tekanan darah (^__^)v

KENTANG
  • Kandungan mineral serat & potassium yg amat tinggi & baik utk menstabilkan tekanan darah. Amalkan pemasakan kentang yg sihat agar nutrisi dari kentang tidak hilang. Kalau tak, sia-sia sahaja! (^__^)v

COKLAT HITAM
  • Kandungan flavonoid yg dapat membantu menurunkan tekanan darah dengan merangsang penghasilan nitrat oksida. Bahan ini membuat signal otot di sekitar salur darah lebih relax & menyebabkan aliran darah lancar. Tawar tetapi sihat! (^__^)v

Jadi, cepat-cepat lar pergi shopping sediakan stok di rumah! Sihat & cantik, anda yg menentukannya! Ikhlas daripada beLog FakhRuru! (^__^)v

"MENCEGAH LEBIH BAIK DARIPADA MENGUBATI"

...ARIOS AMIGOS...
(^___^)v

Sumber : Mingguan Wanita edisi Januari 2013

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

8
Little Secrets

Segmen Blogger i2 Sahabat ku

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

click banner to join

It's been a long long time since beLog FakhRuru joined any beLog segmen from beLoggers.. Atas alasan internet slow sebab dah sampai quota.. Nak kena tunggu recycle quota internet balik.. Huhuhu~ (-__-)"

Apa-apa pun, lets everyone join this segmen! Due date 28 Februari 2013! Salam perkenalan daripada beLog FakhRuru (^__^)v

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Wednesday, January 30, 2013

6
Little Secrets

Wordless Wednesday #3 | Renung-Renungkan & Selamat Beramal

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Hanya pesanan utk anda & diri sendiri!
Agar kita tidak lupa siapakah kita sebenarnya!

"A PICTURE PAINTS A THOUSAND WORDS"

...ARIOS AMIGOS...
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Sunday, January 27, 2013

18
Little Secrets

Resepi : Kek Batik Biskut Marie Coklat

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Hai uolss!! Rindu Chef tak? Motif sangat kan.. Hohoho!! Dah lama Chef tak muncul dalam segmen RuruLicious Corner yek.. Al-maklumlah, dapur terbakar! Ahakz!! *tangan di bahu mata pandang atas* (-__-)" Kali ini nak share satu lagi resepi yg sangat-sangat senang tanpa memerlukan uolss bakar sana sini berjam-jam.. Apakah? Taraaaaa!!


Nama diberi seperti yg tertera di kaca TV uolss - Kek Batik Biskut Marie Coklat - *walaupun tak nampak macam kek batik sangat pun* (-__-)"


BAHAN-BAHAN

  • 125g Butter - Chef terpaksa guna brand FarmCow sebab cari ButterCup tak ada
  • Biskut Marie - better guna yg original, bukan coklat.. Chef sambar jer apa yg nampak kat kedai
  • 2 Cawan Milo
  • 2 Biji Telur
  • 1/2 Cawan Susu Pekat - kurangkan lagi kalau tak suka manis
  • Esen Vanilla

PROSEDUR MEMASAK

  • Campurkan Telur + Susu Pekat + Milo di dalam satu bekas & pukul + gaulkan sehingga sebati
  • Masukkan sedikit esen Vanilla utk manambah keharuman



  • Masukkan Butter di dalam kuali di atas api yg kecil/sederhana
  • Dalam masa yg sama, masukkan adunan milo uolss tadi & masak bersama-sama dgn Butter
  • Kacau laju-laju agar campuran uolss tak berketul-ketul


  • Bila uolss rasa campuran dah ok, masukkan pula Biskut Marie yg telah dipecahkan 4
  • Gaulkan agar Biskut Marie dimandikan dgn sempurna (^__^)v
  • Padamkan api


  • Masukkan adunan yg uolss masak tadi sedikit demi sedikit di dalam loyang or bekas whatever yg telah dilapik dgn plastik *senang utk uolss keluarkan nanti*
  • Tekan-tekan adunan uolss kuat-kuat utk memampatkan segala ruang yg ada
  • Bila dah rasa puas hati, masukkan adunan tersebut ke dalam peti sejuk selama minimum 4 jam.. Maksimum ikut suka uolss lar
  • Lebih lama, lebih sejuk, lebih keras sweet-sweet, barulah lebih sOodap!! (^__^)v
  • Dan hasilnya...
.
.
.
.
.



Rasanya? Perghhh!! Speechless uolss!! Kalau nak tahu, uolss cuba lar sendiri.. Chef yakin, air tangan uolss lagi sOodap daripada air tangan Chef.. Ahakz!! Selamat Mencuba daripada RuruLicious Corner!! (^__^)v

...ARIOS AMIGOS...
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

6
Little Secrets

Fear Factor Selebriti Malaysia - Episode 5

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Hanya Tinggal 11 Kumpulan!
Siapakah yg bakal tersingkir minggu ini?
Siapakah yg bakal membawa pulang RM10,000?
Saksikan!!

Click to Watch!


JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Saturday, January 26, 2013

6
Little Secrets

Nak Tukar Header Baru, Tapi...

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Okay! Mood beLog FakhRuru sekarang tengah berada dalam kekonfiusan *wujud ker perkataan nie dalam kamus dewan*  Sekarang tengah cuti, bosan pulak tak buat apa-apa, jadi tetiba idea nak menukar wajah beLog FakhRuru ke wajah baru pula datang tanpa diundang.. Haishh! Kacau daun ajer! Menyemakkan lagi otak nie (-__-)"

Pelan-pelan golek sana golek sini, pusing sana pusing sini, maka terhasillah 2 header beLog FakhRuru yg baru & masih lagi under construction *bunyi dah macam bangunan dah*  Nak tengok ker header yg tak berapa nak cun melecun tue? Mm.. Lihat bawah

Design 1

Design 2

See! Kan dah cakap tak berapa nak AWESOME macam yg lama kan.. Hukhukhuk!! Tema masih lagi tak lari daripada yg dulu iaitu berkonsepkan chicky micky + cute miut *kebudak-budakan sangat*  Ahakz!! (^__^)v

Jadi, para reader beLog FakhRuru sekalian, perlu ker nak tukar header nie? Yang mana menjadi pilihan hati + tomei-tomei di mata korang-korang? Atau maintain jer yg lama? Yang lama pun nampak better lagi.. Huhuhu~ *hentuk kepala laju-laju dekat dinding*

Cadangan/Pendapat/Komen please!!

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Friday, January 25, 2013

10
Little Secrets

Segmen Top Up by Blogger Emas Putih

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

klik banner utk join

Segmen Top Up by Blogger Emas Putih

Due Date - 30/01/2013, Rabu jam 11.59pm

Hadiah menarik menanti para beLogger!
Apa tunggu lagi?!
Ajom menyemak banyak-banyak di beLog Emas Putih!!

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Wednesday, January 23, 2013

8
Little Secrets

Fear Factor Selebriti Malaysia - Episode 4

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Hanya Tinggal 12 Kumpulan!
Siapakah yg akan tersingkir minggu ini?
Siapakah yg bakal membawa pulang RM10,000?
Saksikan!! (^__^)v


JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Tuesday, January 22, 2013

6
Little Secrets

Aku & Surat Cinta Daripada...

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Tanggal 22 Januari 2013 bersamaan hari Selasa, terjadilah satu ceritera yg tidak dapat diungkapkan dengan kata-kata...








klik banner utk terjah ke beLog

...ARIOS AMIGOS...
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Monday, January 21, 2013

4
Little Secrets

Tips Kemeja Tahan Lama

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Bukan soal jenama yg harus dipentingkan untuk tampil kacak bergaya, tetapi keadaan sesuatu pakaian terutama kemeja ke tempat kerja atau mana-mana tempat yg sesuai harus diutamakan.. Walaupun baju kemeja korang-korang berjenama Calvin Klein atau what so ever, tetapi kenapa kelihatan buruk atau tidak menarik? Semuanya bergantung kepada bagaimana korang-korang menjaganya!

Jangan biarkan kemeja korang-korang berkedut.. Biarkan sentiasa bergosok kemas.. Bagi sesetengah lelaki memang malas utk menggosokkan baju.. Jangan malas! (^__^)v

Jangan pakai pakaian yg terdapat kesan kotor.. Gunakan penanggal kotoran untuk membersihkannya.. Kalau dah kotor sangat, basuh lar! (^__^)v

Jangan menyembur pewangi di baju, sebaliknya semburkan di badan.. Kesan pewangi yg terkena baju akan mengambil masa yg lama untuk menanggalkannya & boleh merosakkan fabrik pakaian (^__^)v

Jangan biarkan kerosakan atau bahagian yg perlu diperbaiki terutamanya bahagian yg terkoyak.. Cepat-cepat membaikinya// Jika dibiarkan terlalu lama, kerosakan itu mungkin menjadi lebih teruk (^__^)v

Jika korang-korang menjaga kemeja dengan elok + cermat, yg buruk pun akan nampak cantik & yg murah pun akan nampak mahal.. Lelaki! Percayalah!


...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Sunday, January 20, 2013

6
Little Secrets

Short Segment by Naa

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

klik banner kalau sempat join.. Hehe!! (^__^)v

Satu lagi segment yg sangat-sangat short daripada seorang beLogger yg cantik di mata beLog FakhRuru *ini bukannya nak bodek, tapi ikhlas dari hati yg suci lagi murni nie* Tak percaya? Sila terjah ke beLog Nurul Ain Ahmad (^__^)v  Kenapa short? Sebab due date dia 21 Januari 2013!

Syarat yg simple, jadi tak susah nak join.. Btw saya dah like FanPage Who is Nurul Ain by using my FanPage beLog FakhRuru.. Hah! Dah bagi link FanPage FB tue nak mintak tolong promote kan.. Hik3!! (^__^)v


Apa-apa pun, beLog FakhRuru mengucapkan Salam Perkenalan di dunia beLogger & Hepi beLogging!! Keep it up!! (^__^)v

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Thursday, January 17, 2013

35
Little Secrets

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

klik banner utk join

Segmen yg simple tanpa memerlukan syarat yg pecah + hantuk kepala nak join ker tak.. Hehehe!! So, apa tunggu lagi! Ajom ramai-ramai memeriahkan beLog Yaya dgn join segmen ini! Selamat b'beLogging! (^__^)v

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v


JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

5
Little Secrets

Freebies : Sweet Couple Untuk Chatbox/Shoutbox

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Ingat tak dulu-dulu saya ada sediakan freebies burung hantu? Kalau tak ingat, sila lar terjah sini Freebies Burung Hantu Untuk Chatbox/Shoutbox. Ok, kali ini saya sediakan lagi satu freebies, still lagi utk Chatbox/Shoutbox, but yg lebih tomei-tomei.. SWEET COUPLE!! (^__^)v



Oh My Gucci! Sangat-sangat sweet!! (^__^)v  Tunggu apa lagi! Take it & put in your beLog! Bukan senang nak dapat freebies tomei-tomei free daripada beLog FakhRuru.. Hehehe!! (^__^)v

http://i.imgur.com/F4Swa.png

http://i.imgur.com/lSdbJ.png

http://i.imgur.com/RJYDc.png

http://i.imgur.com/DQ1KW.png

http://i.imgur.com/g7Dt4.png

Done? Sila tinggalkan link beLog anda.. Boleh lar saya nek terjah menerjah nanti (^__^)v Banyak lagi freebies yg disediakan.. Semuanya adalah di SINI.. Selamat b'beLogging!!

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

8
Little Secrets

Menang Pendrive Daripada Mialiana.com

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

klik banner utk terjah beLog

Alhamdulillah, rezeki & tuah datang lagi.. Segmen yg di join hari tue - Giveaway Mialiana.com - akhirnya membuahkan hasil.. beLog FakhRuru tersenarai dalam top 10 pemenang yg bertuah! *guling-guling golek-golek sebab excited* (-__-)"

Kalau nak terjah menerjah attack 9 lagi beLog AWESOME yg betuah tue, sila lar attack di SINI.. Diorang-diorang mmg hebat.. Jujurnya, layak utk menang! Tahniah beLog FakhRuru ucapkan utk semua! (^__^)v

Dengan sebesar hati bak gunung berapi meletup-letup, beLog FakhRuru nak ucapkan terima kasih banyak-banyak dekat kak Mia sebab sudi memilih beLog FakhRuru as one of the lucky winner! Mialiana.com is AWESOME!! (^__^)v


*help by clicking which you like most*

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

P/S : tiap2 hari tunggu posmen depan pintu rumah (-__-)"

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Wednesday, January 16, 2013

6
Little Secrets

Wordless Wednesday #2 | It's In Your Hand

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


"Whatever it is, it is your choice. So, be happy with it"

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

Credit : Fiqrie Red.fm

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Tuesday, January 15, 2013

3
Little Secrets

Aaron Aziz Jual Diri Untuk Menang ABPBH 2012?

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

ABPBH 2011

Tahun lalu kemenangan pelakon ini pada Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) telah mencetuskan kontroversi.

Ia gara-gara dia bukan rakyat Malaysia tetapi telah memenangi Artis Paling Popular.

Tahun ini anugerah berkenaan kembali lagi dan pelakon yang dimaksudkan itu, telah tersenarai dalam tujuh kategori!

Wah banyak tu.. Dia tidak lain dan tidak bukan adalah aktor kacak, Aaron Aziz.

Namun begitu, sewaktu diajukan soalan apakah perasaannya ketika disenaraikan dalam tujuh kategori anugerah pada kali ini dan adakah dirinya berharap untuk memenangi kesemua anugerah tersebut, Aaron ada menjelaskannya.

“Saya tak mengharap, tapi siapa yang tak nak menang. Semua orang nak menang.

“Kalau rezeki sudah masuk dalam senarai top 5 pun dah cukup bagus. Terima kasih kepada kelab peminat saya yang tak pernah jemu-jemu menyokong kerjaya saya sampai hari ini.

“Sebenarnya lagi banyak pencalonan, lagi bertambah ‘stress.’ Kalau dalam banyak-banyak tu satu pun tak menang memang ‘stress’ juga la,” kata Aaron Aziz yang dipetik dari Ohbulan, di sini, hari ini.

Mengulas lebih lanjut, ada yang mendakwa Aaron ‘jual diri’ di laman-laman media untuk meraih simpati supaya peminat mengundinya.

Sambil tergelak Aaron menjawab, “Setakat ini saya tak ada buat ‘promotion’ macam tu”.

“Selalunya saya buat majlis tertutup untuk peminat-peminat saya dan dalam majlis tersebut memang tiada pihak media kerana ia adalah ‘private’ majlis antara saya dan peminat sahaja.

“Untuk apa-apa majlis yang saya adakan bersama peminat saya rasa ia tidak perlu diwar-warkan kepada umum,” katanya.

comel pulak Aaron buat macam nie


...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

Oleh : NURUL NAFISAH MAZLAN     Credit : SiakapKeli

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

1
Little Secrets

Segmen II : Tambah Follower Blog dan Twitter

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

klik banner utk join

Dah seminggu beLog FakhRuru tak join mana-mana segmen.. Simpan jer dulu banyak-banyak sampai habis exam.. Dan sekarang adalah masanya! Hahahaha!! (^__^)v

Syarat yg simple mimple daripada Izzah Ismail.. So, korang-korang yg tengah membelek beLog FakhRuru sekarang! Ye! Anda lar! Jangan nak buat-buat muka seposen terkejut! TAHNIAH! Anda di tag! *clap! clap! clap!*  So, tunggu apa lagi.. Ajom memeriahkan dunia beLogger!!


...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

P/S : twitter ada, tapi jarang sesangat aktiv

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

0
Little Secrets

Fear Factor Selebriti Malaysia - Episode 3

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Hanya tinggal 13 Kumpulan!
Siapakah yg bakal tersingkir minggu ini?
Siapakah yg bakal membawa pulang RM10,000?
Saksikan!! (^__^)v

Click to Watch!


JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Monday, January 14, 2013

4
Little Secrets

Horray! Exams Are Over!

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Mesti ada yg terpikir kenapa beLog FakhRuru dah seminggu ++ tak update yek.. Sorry sesangat kepada yg menunggu.. Ahakz!! Bajet mcm beLog of the year pulak (-__-)"  Sebabnya fokus kepada final exam.. Dan sekarang! -->


Hah! Mampu buat macam tue? Hahaha!! (^__^)v  Lebih excited daripada biasa jadi macam tue lar.. Hohoho!! Dengan itu, tanggal 14 Januari 2013 tamat sudah lah mimpi ngeri exam selama 7 semester berturut-turut.. Last exam sepanjang 3 tahun setengah belajar.. Hohoho!! Semester depan NO MORE EXAM! But going to school for practicum.. Oh My Gucci! (-__-)"

Ingatkan last paper tadi nak enjoy the moment dalam dewan exam & snap picture last day exam letak dekat post nie.. Tetapi, apakan daya.. Tak tercapai dek akalmu! *bunyi macam tajuk lagu jer*  Masa menjawab 2 jam, tapi dah siap jawab dalam 1 jam.. Hah! Ko hader?! Hahaha!! (^__^)v  Apa lagi, tercabar juga dgn member yg kuar, kite pun join dua kaki keluar jugak lar =P

Home Sweet Home! Please wait for me! Dah lama kaki ini tidak menjejakkan diri di Kedah --> Yan --> Sungai Yan --> Jalan Dulang Besar --> No.29.. Hah! Ape lagi, dah ada alamat tue.. Ajom lar singgah makan-makan.. Hehehehe! (^__^)v

Lepas ini beLog FakhRuru akan sentiasa di update & macam-macam benda menarik yg akan menyusul.. Nantikan! (^__^)v

*kalau rajin tolong lar klik*

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Thursday, January 10, 2013

4
Little Secrets

Wajib Tonton Hansel & Gretel Witch Hunters!

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


In this dark spin on the fairy tale, siblings Hansel and Gretel are a formidable team of bounty hunters who track and kill witches all over the world.

Wow! Bila tengok trailer tadi macam speechless! Just WOW! AWESOME! Mungkin sebab saya yg jenis minat ceritera-ceritera macam nie kot.. Kalau korang-korang tengok trailer dia pun, mesti korang-korang pun rasa tak sabar nak pergi terjah wayang! Tak percaya? Tengok sendiri di sini --> Trailer Hansel & Gretel Witch Hunters (^__^)v

Tarikh Tayangan : 24 Januari 2013

Ajom sama-sama kita memeriahkan panggung wayang seluruh Malaysia time itu! Hansel & Gretel! Wait for me!! (^__^)v

mood dah tak sabar

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Wednesday, January 9, 2013

2
Little Secrets

Wordless Wednesday #1 | Don't Stop! Just Do It!

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


"A picture paints a thousand words"

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

P/S : credit to Fiqrie Red.fm

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Tuesday, January 8, 2013

16
Little Secrets

Giveaway Mialiana.com

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

klik banner utk join

Satu lagi Giveaway yg beLog FakhRuru nak join! Menarik juga sebab hadiah dia seketul sekeping sebiji Pendrive Sony 4GB untuk 10 warga beLogger yg bertuah.. Harap sesangat tuah beLog FakhRuru masih lagi tercalit kat sini.. Hohoho!! (^__^)v

Saya paling suka entri Kisah Masa Newbie : Letak Banyak Widget di Sidebar Blog di Mialiana.com kerana ketepek! Sedas terlekat dekat muka sendiri.. Terasa uolss!! Sejibik time beLog FakhRuru mula dilahirkan pada tahun 2008.. Gelak sorang-sorang sebab memori dulu datang kembali.. Hahahaha!! (^__^)v

klik  utk terjah ke beLog

klik utk terjah ke beLog

-3 Rakan beLogger yg ditag-

Btw, saya like FanPage Mialiana.com by using my FanPage beLog FakhRuru.. Tak per kan? So, rasanya dah lengkap segala syarat-syarat.. Kalau tak, tolong Mialiana.com informkan di sini yek.. Terima kasih!! (^__^)v

Jadi, korang-korang yg nak join, cepat-cepat lar yek! Tarikh tutup Giveaway nie 10 Januari 2013.. Jangan lepaskan peluang utk dapatkan Pendrive 4GB percuma! Kau hader?!


...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

P/S : walaupun ada paper exam straight sampai khamis nie, sempat lagi update beLog (-__-)"

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru